Bisik-Bisik Happening

Alhamdulillah..syukur ya gath bisik-bisik mak Mahsuri berlangsung dgn jayanya...sampai kejung mulut2 sebab non stop gelak .....jgn ckp aku tak bgtahu...udah ye di kepoh dlm n3 sebelum ni.

ni lah penganjur majlis kejung mulut tu
Lagenda Mahsuri n KarimMj

so let me story mory gath yg berlangsung di Old Town Seremban 2......as normal....kalau org dah set time pukul sekian-sekian...aku akan sehabis gigih akan datang awal....so pukul 10.30 pagi dh terpacak di Old Town....so aku org pertama sampai...gigih kan..Bos Beso pun tak sampai lagi yer...after 10 minit..mak hayam pun tiba dgn dress yg sngt cantik....ala-ala nk pergi party..khelasss....n after 15 minit.....rerame ungu pun dtg.....dgn cupcake nyer..

meleleh tngk cupcake itu......

slps itu berderet2 lah bloggers lain dtg...byk aktiviti yg berjalan..mmg meriah habis...Old Town tu dua tingkat...dan Ground Floor dh mmg reserved utk gath ni...so mmg meriah habis la sbb kami dgn bangga serta riaknya menguasai seluruh kawasan itu...hahaahaah

tart telur dari mak.....cuba korunk kira tart tu dari  satu tart hingga habis...jgn marah

 goodie bag yg woo byk nyer brng...thanks mak hayam

hamper from izati rerame ungu

ciskek from mr curly
aku dok dpn peti ais jer ye hadap benda ni

byk aktiviti yg diporak porandakan oleh kami sekalian...antaranya
game pulaukan kau..betul ker ?

 
-memula amek kertas...tangan saper la yg berbulu vagai tu -

-cer bayangkan 3 org ni masuk dlm kertas tu ? logik tak ? ni mesti ader magic ni-

-  curly tak dpt terima kenyataan yg kertas tu sama ngn rambut dia-

-ni lah pemenangnya....-

aktiviti kedua yg kita kecohkan bangunan tu adalah game 
.Kata Kau..carut kau
-kau tngk...semua kusyuk dengar aku mengata -

terus menang hadiah..hahahaha

ni aktiviti yg aku mmg takk tahan nk gelak...sbb pagi2 dh bersok sek dgn rerame ungu...
Ader Bran ?
-sbb aktiviti ni kena tiup belon paling besar...-

-ni lah pemenangnya...mau tak menang..disedut udara sehabis2 smpai yg lain tak cukup nafas..-

mmg meriah habis la aktiviti yg dibuat...mau idoknya...Terminal 2 bergegar dgn riuh rendah suara kitaorang jer...jgn tak tahu..setiap mata yg masuk Old Town tu pasti ingat kitaorang tgh shoot program tv..sbb dgn kamera gajah bak kater cik panadol....


kau ader  ?? siap dgn lighting..camera bagai....mau idaknya..kitaorang semua sah2 glamer kan...makan hati la korunk yg tak dtg..igt ni majlis picisan ker ? non hado yer....ni majlis yg penuh dgn glamer dn mendapat liputan media....thanks to Seremban Maya , 1tube.my  , CNN, Buletin 1.30, City Explorer n byk lagi..kerana sudi hadir memeriahkan majlis ini....fyi...majlis bisik - bisik ni dapat liputan sampai ke Gold Coast, Australia..kau ader ?? kalau takder diam ?? 

so kemeriahan majlis diteruskan lagi dgn cabutan bertuah...so hadiah2 cabutan pun bukan dari kedai RM2 ye...
 -presiden majlis membuat tikaman nombor -

 -mr curly yg berjaya mendapat pakej percutian-
nanti buat rombongan ya

-kau tengok...xcited nyer panadol ni..kalau blh dukung dah dukung agaknya-

thanks to
kerana sudi melanting lantingkan hadiah cabutan bertuah  dan aktiviti untuk majlis bisik bisik itu.

-presiden kuih lapis tanah melayu sedang di interview-

                           
            
             

mmg meriah habis la dgn event pada hari tu.Majlis Bisik Bisik Mak Lagenda ni mmg happening. Walaupun masing-masing baru pertama kali jumpa.Tapi kecohnya macam dah kenal dari bertahun.Itulah hebatnya penangan Bisik-Bisik..



nak mengenali mereka dengan lebih dekat....boleh sahaja dengan berkunjung kecohkan blog mereka di :

ada kat sebelah -------------------------------------> MY BLOG LIST

p/s : nantikan kemeriahan yg akan bersambung dalam rombongan ke Pantai Timur lak..insyaallah..

4 comments:

lagenda said...

weeeeeee....kemeriahan ini kita sambung buat mini family day plak pasni hokey??

Puteri Kasih said...

memang happening sangat-sangat..sampai terbawak-bawak dalam mimpi...hehehe

RerameUngu said...

yeaaay!!!! suka2..mmg happppppppenninnggg la! nak lagi nak lagi...

lps ni picnic plak..cant wait!

Ati Masrif said...

salam kenai

kak ati dtg dari blog mr.curly

wah..meriah betui gathering tu
kita tak pernah join mana2 gathering lagi

masing2 bawa food ke...good idea ..hehe