Exora V.I.P Test Drive - Part 1




wah wah....baru nak hapdate kau...byk kerja ...selepas dihampuk oleh MAK HAYAM besar..baru nk hapdate ni...okey...meh aku citer....aku ni suka bertenggek di blog org.....so kalau on9 tu wajib la on9 blog mak merah a.k.a kak red yg sngt popular dgn handbeg di redmummy.com itu....so ader la terbaca dgn post nyer ttg perkara ini.......ye la....dlm citer kak red itu..menunjukkan yg exora ni sngt best sngt best sngt...haa kau ..mcm yer kan....so terus la isi form yg diberi PROTON......after seminggu..dpt call dr proton..n kena jawab 7 soalan.....so salah satu soalan yg aku masih ingt..

Proton : Pandangan anda mengenai Proton ?
Aku : ( dengan perasaan tanpa rasa bersalah ) pandangan saya mengenai proton ? u tanya org yg tepat.....pandangan saya mengenai proton sangat teruk dan bodoh...saya tersalah membeli kereta kerana proton satu produk yg memalukan dan sangat bodoh....sebab saya baru beli kereta proton after 3 month dah masuk bengkel 4kali....dalam bengkel paling lama seminggu...dah kena towing 4 kali.....

Proton : erk....ye ker encik ?

Aku : awak ingt sy menipu...apa yg sy ckp rekod kan ? so awk dengar la blk....

nah amek kau..... mampu..kau join contest......tpi kau kutuk penganjur......aku adalah aku..takder der nk simpan2 bagai ni......so di penghujung perbualan......org yg telefon aku tuh ckp..kalau dpt dia akan call blk....a few days later Proton call balik..n ucap tahniah.

Proton : tahniah encik...encik terpilih sebagai V.I.P Exora Test Drive..

aku : aik .....i kutuk proton n u leh kasi i terpilih.....

Proton : sbb encik kutuk la Proton bg peluang pada encik untuk
mencuba produk keluaran terbaru dari proton dan akan memadamkan pandangan encik terhadap produk proton lagi..

aku : alhamdulillah terima kasih kerana menerima pandangan saya...

nak rasain..saper ckp mengkritik tak mendatangkan
hasil.....n aku terpilih sebagai V.I.P Exora Test Drive..

3 comments:

Lagenda said...

wakakakaka...laser ko nyah! laser2 pun ada gak pekdahnya kan??

Hehehehe..

P/s: Nyah..backlink yg ko tepek ke blog mak tu salah nok..cer pi betulkan blk. Hehehe..niway, thanks bg backlink kat mak hayam yg vorgue nih...miahahahaha..haktui!

Ibu Comel Sedunia said...

laser yg berpekdah..bagus2...x la plastik sgt..ye tak

kojie said...

Mak : tu la pasal...ade gak pekdah bermulut puaka ni kan..hahaha....link dh betulkan.....

Ibu Comel Sedunia : tu la pasal...sy sampai jer..terus cari ..cuak juga....rupanya..nk tawarkan perbetul balik kereta saya..hmm not bad gak...tak plastik sngt..sbb skrg guna paper bag recyle...go green...hehehehe