BuKa PuaSa Gath together gether...


salam semua.....baca banner di atas....so kengkawan....meh la join gath nie....memeriahkan majlis.....majlis ni simple je....dibuat secara potluck....bawa makanan sendiri...makan bersama2....so yang merantau mcm kojie ni insyaallah akan join kalau tiada aral melintang....so u guys boleh bawa kawan2 memeriahkan lagi keadaan....

majlis ni dibuat secara tak formal.....selepas berbuka....boleh bersembahyang di Masjid Negeri , Negeri Sembilan...jalan kaki 5 minit je masjid....lepas sembahyang join balik.....ala bukan suh menari, bersyarah bagai...just untuk merapatkan sillaturahim, mengenali antara satu sama lain dan juga boleh menambahkan kenalan yang sedia ada...tak salah kan menambah kenalan...

yang gerenti....u guys takkan menyesal join majlis ni.....so nk lebih detail lagi..cer jenguk blog2 otai ni



5 comments:

RerameUngu said...

erk? blog otai kah??
tak otai pung ler..

jgn lupe join yer..

lagenda said...

thanks jie..nnt jgn lupa dtg yek! Ajak la mana2 kwn jugak

make fun said...

Hello tuan, saya telah dikaitkan web yang bagus anda, supaya anda boleh link blog saya?Saya berharap anda tidak keberatan ...
ini adalah blog saya http://webmarhaen.blogspot.com/

nasib baik

Lizzie Yasmin said...

esk dah nak kg raya.. yeay...

Cik FaRiZaM said...

singgah n follow blog ni, dtg dr blog kak RM