Tanah Runtuh....2


Lets the picture do talking







Hulu Langat Landslide - they need 6 gen set, torch lights, 


waterproof canvas, blankets, fresh water, can food n warm 


food for rescue team & medic.


 Contact En Naza 0173280013


Location-Rumah Anak Yatim Semungkis,Bt 13 Hulu Lgt,@ Jln 


masuk Pusat rekreasi lembah azwin. PLS SHARE..!

Tanah Runtuh....

latest :

Hulu Langat Landslide - they need 6 gen set, torch lights, 


waterproof canvas, blankets, fresh water, can food n warm 


food for rescue team & medic.


 Contact En Naza 0173280013


Location-Rumah Anak Yatim Semungkis,Bt 13 Hulu Lgt,@ Jln 


masuk Pusat rekreasi lembah azwin. PLS SHARE..!



"seorang penghuni rumah anak yatim berkenaan, Mohd Faizal Isni, 17, berkata, ketika kejadian dia ke tandas dan tiba-tiba kejadian berkenaan berlaku.

"Saya nampak kawan-kawan yang berada bawah khemah sudah tertimbus, cuma nampak tangan dan kepala mereka. Semuanya terkambus.

"Masa yang sama, ketika saya menoleh ke belakang ternampak tanah runtuh seperti mengejar saya," katanya."















semoga roh mereka yang terkorban di tempatkan dikalangan orang2 yang beriman....

Al Fatihah


PANASSSSSS

salam kalian...sory la lama tak update...menghilang kejap....bukan ke mana pun...sebenarnya....ada kaitan dengan entry sebelum ni juga.   kann.....so akibat nya.....selepas jer berjumpa comolot dengan Mak Lagenda ....ai dh badan ai lain macam....rasa dh nk bertukar menjadi gajah....eh boleh ker ? hahaha..takder der....badan tetiba jadi mcm tak larat sngt....sejak dari hari sabtu ....badan jadi panas selepas Maghrib je....masuk Maghrib ai dh rasa lain macam..think positif jer....so dah masuk hari rabu kan...still macam tu juga.....so pergilah ke klinik yang sama utk kali ke 2...so dc tak cakap apa dah...suhu pun dah masuk 40c kot...terus refer ke hospital...


terus pergi emergency KPJ Seremban.....suntik di montot dengan segera sbb nak turunkan suhu...lepas tu check in la kat hospital tu.. dalam tempoh tak sampai setahun, 2 kali yer check in sini.... yang first korunk boleh baca kat sini dan di sini pasal apa yer ...