Vlog & Malu

mana ai nk tutup muka ni...malu lah vlog dah keluar...

lepas ni keluar pergi kerja pakai macam ni lah....tak sanggup nak tunjuk muka

       


       lepas ni aku nk ber'blog' pakai topeng lah....
hahahahahaa

p.e.n.a.t

ye ker ?


sebenarnya aku penat tidor ....so dh cukup2 tidor tu..time ti wake up n make money....go baby go


Bisik-Bisik Happening

Alhamdulillah..syukur ya gath bisik-bisik mak Mahsuri berlangsung dgn jayanya...sampai kejung mulut2 sebab non stop gelak .....jgn ckp aku tak bgtahu...udah ye di kepoh dlm n3 sebelum ni.

ni lah penganjur majlis kejung mulut tu
Lagenda Mahsuri n KarimMj

so let me story mory gath yg berlangsung di Old Town Seremban 2......as normal....kalau org dah set time pukul sekian-sekian...aku akan sehabis gigih akan datang awal....so pukul 10.30 pagi dh terpacak di Old Town....so aku org pertama sampai...gigih kan..Bos Beso pun tak sampai lagi yer...after 10 minit..mak hayam pun tiba dgn dress yg sngt cantik....ala-ala nk pergi party..khelasss....n after 15 minit.....rerame ungu pun dtg.....dgn cupcake nyer..

meleleh tngk cupcake itu......