SeLaMat BeRpUaSa

Selamat Berpuasa diucapkan kepada semua kawan kawan kojie...alhamdulillah kita dipertemukan kembali oleh Allah s.w.t untuk menikmati Ramadhan kali ini....

so bulan puasa ni banyak perancangan -perancangan kita untuk hari raya kan.....dh start menempah pelbagai perkara kan..perabot..baju ...kuih....haa citer pasal kuih....semalam kojie ke rumah makcik kojie di klang....cuba bayangkan...kuih yang ditempah sudah dapat...mampu..puasa tak start lagi..kuih dh dapat...alasan orang tu...takut tak sempat....

-hadap la 3 balang almond london tu....confirm raya nanti tinggal balang je -


time puasa ni juga nafsu makan membuak buak kan....beringat sama makan tu...fikir badan nk guna untuk hari esok...if pergi bazar ramadhan ..pilih gerai yg bersih....Islam menuntut umatnya supaya bersih kan...
kojie kalau pergi bazar mmg takder mende nk beli.....beli air soya je kot....tak der selera sket nk beli di bazar ni...trauma keracunan makanan tiga tahun berturut-turut....

 so niat puasa ingat lagi tak...here anda semua boleh baca niat puasa untuk esok kat sini..



insyaallah sama-sama kita berdoa agar ramadhan yg kita jalani tahun ni lebih bermakna....insyaallah

Selamat Berpuasa Diucapkan kepada semua....sayang semua..

5 comments:

RerameUngu said...

selamat berpuasa gak jie:)

cik panadol said...

selamat berpuasa kojie....

lagenda said...

selamat berpuasa kojie

kojie said...

selamat berpuasa mak....

selamat berpuasa pana

selamat berpuasa zati...

stellaizz said...

selamat berpuasa