Benda Nak Jadi 2

salam guys, sorry lama tak update...kojie admited hospital, macam post sebelum ni...dah bgtahu kan yg kojie admited hospital..so selepas keluar baru hari ni sempat update..minta maaf banyak..kerja banyak sngt nk kena settle...so settle kan kerja dulu baru dapat update blog..so kojie update pasal dalam ward hari tu la ya...

Dr Wan tu mmg doktor yang kojie pilih sendiri.....ader a few doc yg specialist dalam masalah kesihatan kojie...but im prefer dr wan...his one person yg very humble n down to earth nyer org...

actually nak masuk hospital ni pun..kojie di paksa oleh Mak Lagenda, Rerame Ungu n Cik Panadol yg bertwit twit dlm my twitter suh pergi hospital sbb makin sakit sbb tak blh nk berdiri...n also juga kena paksa dengan incik Rizal Izwan....sakit tu tetiba jer datang ..tak blh berjalan..tak boleh berdiri....just bongkok n jalan slow2 jer

sebelum pergi hospital tu....sempat pergi Body Shop jap tengok perfume..eh bukan tengok jer...tapi beli sekali.....incik Rizal banjer dgn alasan supaya pergi masuk hospital dengan segera...sempat lagi nieh..kalau tahu awal2 nk banjer...pergi tengok perfume2 lain gak..hahaha

before pembedahan dijalankan...still cuak
actually bukan pembedahan pun sebenarnya...tapi prosedur pembedahan kena diikuti sebab risiko nyer sama seperti pembedahan juga....citer pendeknya....masukkan Steroid dalam tulang belakang or detail lagi..dalam saraf..citer panjang nyer leh usha entry ni . 

Falling Star a.k.a Falling Diva kaedahnya

keluar je kojie dah tintong....walaupun sedar..kojie tak boleh bangun for 6-9 hours...so baring je la..nak kencing pun kena guna corong kalau tak tau aper tu..sila google   nasib baik ada incik Rizal tolong jaga...kalau idok tak der der kojie nk panggil nurse2 tu..sogan ai..

sesedar je dah ader sekotak SR my fav...fuh berdobar jantung bosar na kotak eh...

nak hamek ko.....6 slice Chocolate Indulgence n 6 slice White Chocolate Macademia 
menjadikannya sebijik kek....

puas hati weiih...hatiku gumbira tak terkata...caya tak ...walau sakit terbaring..tapi mulut ku masih mampu menelan 4 slice dari 12 slice tu....giler kan....2 slice mlm tu...2 slice esok tu la  balancenyer org lain la makan..gile kau ai nk telan semua tu..kalau fully sihat boleh je nk menelan sume tu...takder der nk kongsi2 bagai ni..hahaha...ha tu je citernya.....
  • special thanks to Rizal Izwan....thank u so much kerana menjaga saya sepanjang dalam wad....nasib baik tak fly kan...
  • thanks also to Mak Lagenda yg str8 dr Kluang Johor terus melawat ai....makacih mak..
  • thanks gangster Paroi  Lina n gangster Panchor kak Hana yg sudi datang
  • n kengkawan , ex student ex student yg dtg melawat nk snarai semua kena bt entry khas lak.

4 comments:

lagenda said...

Apapun, pasni kena jaga kesihatan baik2. Mujur kojie ada kwn2 yg ambil berat dan sudi menjaga kojie dlm keadaan yg x sihat tu kan..

kojie said...

thanks mak.....tu la....now leh lihat mana kawan mana lawan

cik panadol said...

Masuk hospital bawak bantal bucuk jugak jie..hehe

Bertuah ko ade ramai kawan2 yg still care pasal ko time ko susah..

Hopefully ko cepat sembuh dear... (^_^)

kojie said...

cik panadol : aik kantoi lak ngan bantal busuk.....

yup bertuah sngt..n salah sorang kawan tu kau...always twit aku...thanks pana.....

insyaallah cpt sembuh