CokLat LaZat


Bagi penggemar2 coklat, kojie ade beberapa coklat yang lazat.Serius lazat kalau ikut lidah kojie lah..

ai kan penggemar coklat..air coklat...kek coklat ...semua nya coklat..mau badan tak macam cengkadak.

-lebih kurang ghairah mcm ni lah kalau ai makan coklat- 

so kat sini kojie ada beberapa jenis coklat yang sedap bangat dari Tehran, Iran...Diulang TEHRAN,IRAN...sebelum ni kita disogokkan dengan coklat dari New Zealand, Australia or paling kurang dari Langkawi...apa kata kali ni cuba coklat dari negara Timur Tengah lak iaitu IRAN.


BARAKA CHOCO FINGER
RM 15.00





MILK CHOCOLATE WITH HAZELNUT CREAM
RM 25



ROMINI BITTER CHOCOLATE 
RM30.00



BARAKA MILK CHOCOLATE
RM 20.00


berminat untuk order boleh hubungi kojie melalui email :
akhmar_mahadher@hotmail.com
yang ader no fon kojie...blh terus msg or call
yang ader BBM terus BBM jer...
susah sangat...tinggal je komen...
stok dah tak banyak ya...
harga tak termasuk kos pos ya.

free delivery for SEREMBAN, NILAI and SEPANG area..





3 comments:

lagenda said...

wah..bisnes nmpk..sok lusa jumpa, meh bwk sample nk rasa tau!

cik panadol said...

ai pantang coklat la buat masa ni...pas gigi dah ok bru ai makan coklat balik!

kojie said...

cik panadol : coklat ni pun...kalau order bulan dpn baru dpt