Makanan Cina Halal


pernah makan Chinese Food...Kojie ade suggestion utk anda cuba chinese food yang not bad...SEDAP...


so anda boleh pergi merasa di 
City Park Oriental Chinese Muslim Food 
Seremban 2.
berhampiran City Park Area.


actually Kojie takder la makan banyak sangat.Just order yang nak makan time tu.Sbb badan tengah letih,so nafsu makan kurang sikit.Kalau tengah bernafsu,penuh meja diordernya.


 DEEP FRIED SANG MEE, EGG GRAVY 
( KONG NAM SANG MEEN )
RM 6.00


OSTRISH MEET WITH GINGER AND SPRING ONION
RM 12 


SPICY 3 TASTE LA LA
RM12 


CANTONESE KUAY TEOW
RM 5

so makanan makanan kat atas tu for me semuanya sedap sebab semuanya licin habis ditelan. Harga pun tak lah mahal sangat.Berbaloi kaedahnya.

muka tak leh blah....tapi tetap mampo habiskan semua makanan tu

don't worry pasal HALAL and HARAM, sebab restoran ni ada Sijil Halal. Dipampangkan di dinding restoran   untuk puaskan hati semua pihak agar tiada pertikaian time bersantap. 

 with Sue,Supervisor


Wifi juga disediakan untuk kemudahan anda ya.
Private Function , Dinner Party and Wedding juga disediakan.
so untuk bulan puasa nanti ada buffet disediakan. wahhh best ni..

waktu operasi :
11.30 am - 2.30pm
5.30 - 11.30pm
contact person : Sue 016-372 7550
06-6011 987

5 comments:

lagenda said...

1 lg pot terbaek utk bersantap bg kaki2 mkn! Hahaha..

kojie said...

yup....mmg sedap.

linabahari said...

meleleh air liur den...nnt leh lpk sini!

RerameUngu said...

yess! bertambah lagi satu destinasi tempat makan..thanks...

tengok gambau n dri ur review mcm sedap n berbaloi mencuba..:)

kojie said...

lina : mmg sedap..nanti pergi lepak...

rerameungu : mmg berbaloi...org ramai juga...jgn pergi peak hour....nanti makanan dtg lambt sikit....tpi mmg sedap n halal