Coklat : out of stock

wah tak sangka yer..coklat yang dimasukkan dalam blog ni habis di jual dalam masa beberapa hari jer...alhamdulillah....so far respon customer mmg sedap......jadi for the next order masih dibuka....kalau nk order leh tengok menu-menu coklat tu kat bahagian ni......tapi limited yer..sbb nk bawa coklat tu dari IRAN..kena pergi Tehran, Iran terlebih dahulu...beli n bawa balik....
so harga mmg murah la..tak termasuk harga tiket flight..
kalau tidak coklat harga serendah RM 15 jadi RM 1215 la yer kalau termasuk tiket..
kojie akan beli by order je yer...takder beli extra2 ni...extra beli kena extra charge,so just beli utk yg order jer...
BAYAR BILA DAH DAPAT
....senang kan....so sila order 
sebelum 10hb June 2011

LIMITED ORDER

4 comments:

Ati Masrif said...

hai kojie,

lama tunggu ...baru kojie sudi mai
blog kak ati ..hehe TQ

jual cokelet ke..

ada masa kita terjah2 lagi

lani dah lewat sgt coz esok O.S :)

lagenda said...

mak dah order aritu kan? Jgn lupa plak tau..

kojie said...

kak ati : biasa jer pergi blog kak ati..tapi jadi silent reader jer..now baru berani nk comment...
a'a jual coklat...


mak : ya ya...tu paling byk org amek..

RerameUngu said...

oohhwoo..sy ketingglan cerita coklat..nak jugak...hehehe