live update : warded again

salam...sorry guys lama tak update..actually kojie masuk wad kembali....hari tu pasal demam panas kan.....ni pasal kejadian disember 2010 berulang kembali......

but for me....nak tak nak kena redha lah sebab sakit kembali..think positif..pasti ada hikmah atas setiap apa yang berlaku....actually lepas kena paksa dengan incik Rizal..baru la aku nk ke hospital...bukan apa beb...bosaaaaan duduk dalam wad ni kot...baring sambil tengok tv n makan...makan sambil baring tengok tv..tu je la ..rawatan of course la kan....n sorry aku takkan pergi Govt.Hospital...bukan nk berlagak..pengalaman hitam aku dgn govt yang hampir membuatkan aku lumpuh...and nasib baik aku manusia yang memikirkan " tiada manusia yang sihat selamanya " dengan mengambil insurans....

so berkali-kali aku masuk private hospital ni by insurans....my advice..pilih insurans yg betul2 protect u....nak tahu pasal insurans pilihan aku yg full of benefit...just msg me..yang paling penting....AGENT yang BETUL....sebab agent memainkan peranan yang amat penting dalam hal ini...

p/s : nanti aku update apa itu SLIPPED DISC yang membuatkan aku lebih DIVA sekarang ni....
p/s : sambil baring sambil update...lepas tu dengar org berleter.....so out dulu.....

doakan semuanya selamat ya..insyaallah....setiap sakit itu penghapus dosa dosa kecil..amin

9 comments:

mr.curly said...

moge beransur sembuh kojie spt sediakala, insyaallah..

lagenda said...

bersabar dan sentiasa berfikiran positif yea dik..jaga diri baik2 dan jaga kesihatan tu molek2.

Pasni mmg kena lbh diva la ko nih nmpknya...apa kesah?? Janji ko sihat dan tidak menanggung sakit begini lg!

kojie said...

curly : thanks bro..insyaallah

mak : yup...think positive.......yup,.....selama ni tak guna betul2 diva tu .....so now mmg kena guna la diva tu,,,heheh....

RerameUngu said...

smoga kembali sihat jie..bleh g berjimba2 lg nnt..heheh

cikmin said...

salam kojie...

thanks sudi singgah walau tgh sakit2 ya..ada jugak baca tweet mak pasal kojie masuk wad..take care okeh..

setakat ni agent cikmin encik abdullah dari PRU sgt cekap..walaupun kami belum pernah masuk wad sejak bertahun beli insurans.. :)

kojie said...

salam cik min

sama sama.....jalan2 melawat rumah kekawan....penghibur hati membaca pelbagai cerita...owh cik min ada tweet juga ye...follow me ya....thanks cik min..i will care my self..

alhamdulillah cikmin dpt agent yg bagus....takper tak rugi pun kalau tak guna...untung lagi ada la kalau tak guna.... :)

Gen Fujita said...

Kami di Seremban Maya mendoakan semoga cepat sembuh dan sihat selalu.

Mr.MaYoR said...

salam kojie...

semoga cepat sembuh..Warga Seremban Maya akan sentiasa mendoakan kesejahteraan en. kojie..

kojie said...

gen fujita : thank u so much....insyaallah sy harap pun begitu jua hendaknya...

mr mayor : terima kasih mayor.....semoga kita sma2 sihat hendaknya...